Wanneer komt de nieuwe iPhone 8 uit?

Sinds september 2016 wordt de iPhone 7 verkocht in Nederland. Dit is nog niet zo lang, maar de grote broer van de iPhone 7 wordt ook alweer binnenkort verwacht. De nieuwe iPhone 8 wordt nog niet verkocht, maar er wordt al wel veel over gesproken. Wanneer de iPhone precies in Nederland verkocht zal worden, lees je op deze pagina.

Geruchten over de iPhone 8 release

Vorig jaar werd er al veel gespeculeerd over de release van de iPhone 8, terwijl de iPhone 7 pas net op de markt was. Meerdere bronnen meldden dat Apple van plan was in 2017 maar liefst drie telefoons te lanceren, namelijk de iPhone 7s, de iPhone 7 plus en de iPhone 8. De release datum van de iPhone 8 zou volgens deze bronnen ergens in september van dit jaar zijn.

Nu blijkt dat er productieproblemen zijn met de nieuwe technieken van de iPhone 8. Door deze productieproblemen zou het moeilijk worden de release datum in september te halen. Daarom wordt verwacht dat de iPhone 8 nog dit jaar in de maanden oktober of november gelanceerd zal worden.

De prijzen voor de iPhone 8 vind je hier.

Release datum in Nederland

Het is belangrijk om te weten dat de release datum van september, oktober of november, hoogstwaarschijnlijk alleen voor de Verenigde Staten zal gelden. Het duurt altijd iets langer voor de nieuwe telefoons van Apple ook in Nederland verkocht worden. Wel verwachten we dat hier niet al te veel tijd tussen zit: Apple is tegenwoordig steeds sneller met het uitrollen van de verkoop van nieuwe toestellen. Daarom verwachten we dat de iPhone 8 in Nederland aan het einde van dit jaar verkocht zal worden.

Mochten er nog meer productieproblemen optreden, dan kan de release datum weer uitgesteld worden. In dit geval wordt de iPhone 8 begin volgend jaar in Nederland verwacht. Hier zijn echter nu nog geen aanleidingen voor, dus je kunt de iPhone 8 release aan het einde van dit jaar in Nederland verwachten. Ben je bereid naar de VS te gaan om de nieuwe telefoon van Apple te halen, dan heb je het toestel een maand of twee maanden eerder.

Delen.

About Author

1 reactie

  1. Super leuk dat de iPhone 8 binnenkort uitkomt. En de eerdere iPhone’s worden zeker ook minder duur. En nu nog maar ff wachten.

Laat een bericht achter