De iPhone 8 die dit jaar in september gelanceerd wordt is nu al razend populair. Dit komt onder andere door de nieuwe functies en het veel besproken design van de telefoon.

Hoewel er verschillende geruchten zijn wat betreft het uiterlijk van de nieuwe iPhone wordt nu gezegd dat de nieuwe iPhone er ongeveer hetzelfde uit zal zien dan de allereerste iPhone.

iPhone 8 als eerbetoon aan de eerste iPhone

Dit jaar bestaat de iPhone 10 jaar en volgens de Zuid-Koreaanse website ETNews zou de iPhone 8 een eerbetoon aan de eerste iPhone worden.

Deze website zou in contact zijn geweest met analisten, zij meldden dat het toestel een ‘waterdruppel design’ zal krijgen. Dit is te vergelijken met de ronde randen van de allereerste iPhone.

De iPhone’s die daarna volgde kregen allemaal strakke randen. Wat dat betreft zal de iPhone 8 dus meer op het eerste model gaan lijken. De nieuwe iPhone heeft namelijk een rondere vorm dan de oudere modellen.

Verschillen design eerste iPhone en iPhone 8

Het uiterlijk zal niet helemaal hetzelfde zijn als die van de allereerste iPhone, want hoewel de eerste iPhone erg dik was zal dit bij de iPhone 8 niet het geval zijn, deze zal plat blijven.

Ook het materiaal van de achterkant is niet hetzelfde. De eerste iPhone had een aluminium achterkant terwijl de nieuwe iPhone volgens geruchten een glazen behuizing zal krijgen.

Daarnaast zal ook de originele home-button niet meer aanwezig zijn, dit wordt vervangen door virtuele knoppen. Deze knoppen zullen voor meerdere opties gebruikt kunnen worden.

Veelbelovende geruchten

Ook wordt verwacht dat de iPhone Edition, zoals de nieuwe iPhone waarschijnlijk gaat heten, zal beschikken over een 3D camera.

Daarnaast zal de iPhone draadloos opgeladen kunnen worden en is het bestand tegen water. Doordat Apple momenteel nog veel prototypes aan het uitproberen is, is het nog moeilijk te zeggen wat we precies van de nieuwe iPhone mogen verwachten.

De geruchten tot nu toe zijn veelbelovend, hoewel ze ondertussen al regelmatig zijn bijgesteld of aangepast. Het blijft moeilijk om vooraf precies te kunnen zeggen wat de nieuwe iPhone te bieden heeft.

Nog een paar maanden geduld!

We zullen nog tot september moeten wachten voordat we precies weten hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien en wat voor functies erop zitten.

En hoewel de iPhone 8 wel wordt gelanceerd in september, is de kans groot dat je toch nog even zult moeten wachten voordat je er een kunt aanschaffen.

Dit komt door de minimale voorraad nieuwe iPhone’s tijdens de onthulling in september.

Delen.

About Author

Laat een bericht achter