Prijzen

iPhone 8 prijzen

Feitelijk kunnen we stellen dat Apple de grondlegger van de smartphone is. Toen Apple enkele jaren geleden de iPhone uitbracht, was dit een ongelooflijk revolutionair product.

Nog geen één andere fabrikant was er in geslaagd om een MP3 speler te combineren met een apparaat waarmee men kon bellen. In eerste instantie was dat namelijk de combinatie die Apple voor ogen had.

Tegenwoordig kan de gehele maatschappij niet meer om smartphones heen. Indirect kan daardoor de gehele maatschappij ook niet meer zonder Apple.

Mede daarom heeft Apple continue een gigantische druk om te blijven presteren. Enige tijd geleden heeft Apple de iPhone 7 geïntroduceerd.

De recensies waren niet geheel positief, zoals dat bij bijvoorbeeld de iPhone 4 en iPhone 5 wel nog het geval was. De recensenten en consumenten verwijten Apple een gebrek aan innovatie.

Geruchten

Met de lancering van de iPhone 8 kan Apple dit echter weer compleet recht zetten. Als we de geruchten mogen geloven, gaat de iPhone 8 wederom een revolutionair product worden.

Zo gaan er geruchten rond dat de iPhone 8 een OLED-display gaat krijgen. Dankzij dit display wordt het beeldscherm vele malen scherper en worden ook de kleuren fraaier getoond.

Daarnaast gaan er geruchten dat de iPhone 8 een geheel nieuwe behuizing krijgt. De iPhone 7 lijkt qua behuizing behoorlijk veel op bijvoorbeeld de iPhone 4.

Op dat vlak heeft Apple de afgelopen jaren dus niet heel veel veranderd. De geruchten doen ons echter geloven dat dit bij de iPhone 8 wél gaat gebeuren.

Iedereen is daar uiteraard zeer benieuwd naar, want een nieuwe behuizing kan een geheel nieuwe dimensie aan een smartphone geven.

Wat gaat de iPhone 8 kosten?

Een genoemd nadeel bij de iPhone 7 waren ook de hoge kosten. Apple heeft al sinds het begin de prijzen op een zeer hoog prijsniveau ingezet.

Zij kunnen dit echter verkopen door aan te geven dat je er veel kwaliteit voor terug krijgt. Daar is ook niks aan gelogen.

Maar, de huidige hoge prijzen schrikken toch sommige consumenten af. Die consumenten kiezen liever voor een goedkopere Samsung of andere smartphone van bijvoorbeeld Chinese makelij.

Over de prijzen van de iPhone 8 valt nog niet heel veel zinnigs te zeggen. De exacte prijsstelling zal voornamelijk afhangen van alle features die op de telefoon aanwezig zullen zijn.

Als we de geruchten mogen geloven, gaat dit een compleet revolutionaire telefoon worden. Het is echter maar de vraag of de geruchten ook werkelijkheid gaan worden.

Daarnaast is de prijs ook sterk afhankelijk van het geheugen van de iPhone 8. De geruchten gaan dat je bij de iPhone 8 alleen nog de keuze hebt uit 64GB, 128 GB en 256 GB.

Wel kunnen we aangeven dat het prijsniveau van de iPhone 8 ook hoog zal liggen. Apple zal er hoogstwaarschijnlijk niet voor kiezen om de prijzen opeens (drastisch) omlaag te gooien.

Dat is ook nergens voor nodig, gezien het feit dat Apple zeer veel smartphones koopt. Dat geeft des te meer aan dat mensen bereid zijn om een hoop geld neer te tellen voor een smartphone van Apple.