Los toestel

iPhone 8 los toestel kopen

De functionaliteiten van een iPhone zijn in de afgelopen periode gigantisch veranderd. Toen Apple de eerste iPhone uitbracht, werd dit voornamelijk als een handig hulpmiddel gezien. Niemand had destijds verwacht dat het zo’n grote invloed zou hebben op de gehele maatschappij.

Pre Order de iPhone 8 of iPhone X nu!

Een groot deel van het sociale leven verloopt momenteel via de smartphone. Daarnaast is de smartphone ook een soort van statussymbool geworden. Kinderen krijgen op een steeds jongere leeftijd een telefoon en willen dan graag een Apple hebben. Apple profiteert van het feit dat de telefoon steeds meer een statussymbool wordt.

De oprichter van Apple, Steve Jobs, heeft een zeer krachtig en bekend merk weten we creëren. Daar plukt Apple nu nog steeds de vruchten van.

Release date van de iPhone 8 als los toestel

We staan wederom aan de vooravond van de lancering van een nieuwe smartphone van Apple. Naar verwachting wordt in september 2017 de iPhone 8 gepresenteerd.

Dit nieuwe model moet gaan zorgen voor gigantisch veel verkopen bij het Amerikaanse bedrijf. Als we de geruchten mogen geloven, gaat dit toestel behoorlijk veel fraaie features krijgen.

Zo zal de behuizing anders worden en zal er ook een zogeheten OLED-display gebruikt gaan worden.

Wat worden de prijzen van de iPhone 8?

Apple heeft tot op heden nog niks bekend gemaakt over het nieuwe model. Het is momenteel dus nog gissen naar alle specificaties, functionaliteiten en ook naar de prijzen van de iPhone 8. De verwachting is wel dat Apple het aanbod ietwat aan gaat passen. Bij de iPhone 7 had men nog de keus uit de variant met 32GB geheugen.

De geruchten laten ons echter weten dat bij de iPhone 8 nog maar drie varianten gehanteerd worden: de 64GB, de 128 GB en de 256GB. Dit betekent indirect dat de telefoons steeds meer geheugen gaan krijgen.

Helaas weten we nog geen exacte prijzen en kunnen we daardoor ook niet de prijzen voor een los toestel terugkoppelen.

De verwachting is echter dat de prijzen overeen gaan komen met de prijzen van de iPhone 7s. Andere bronnen beweren echter dat de prijzen iets hoger zullen liggen.

Het is daarom vooralsnog afwachten totdat Apple de iPhone 8 gaat presenteren.

Wat zijn de mogelijkheden?

Als je een iPhone 8 wilt gaan kopen, heb je twee mogelijkheden:

  • Je koopt de iPhone als los toestel en schaft vervolgens een SIM only abonnement aan.
  • Je sluit een iPhone 8 abonnement af en betaalt indirect voor de telefoon.

Het kopen van een los toestel heeft als voordeel dat je maandelijkse kosten lager zullen zijn. Je moet echter wel in één keer een behoorlijk geldbedrag kunnen betalen.

Het is daarom voor elk persoon verschillend om te kunnen bepalen wat de meest geschikte variant is. Feit blijft echter wel dat de prijzen van een iPhone behoorlijk hoog liggen.