Front-camera in nieuw prototype iPhone 8 bijna onzichtbaar

Er zijn enorm veel geruchten over de nieuwe iPhone, bijna dagelijks komen er nieuwe berichten waarin eventuele functies of het design van de iPhone 8 wordt besproken.

Hoewel de iPhone pas eind dit jaar wordt uitgebracht is deze telefoon nu al razend populair. Dit is ook niet vreemd, want als alle geruchten mogen kloppen, wordt het een iPhone met een mooi, strak design en enorm veel nieuwe functies.

Geruchten iPhone 8

Als we mogen geloven wat er de afgelopen maanden verteld is over de nieuwe iPhone 8, zou het scherm randloos zijn, aan de onderkant zouden virtuele functietoetsen komen die zich aan apps kunnen aanpassen en de home button zou verdwijnen.

De iPhone zou waterdicht zijn en draadloos kunnen opladen. Daarnaast werd er lange tijd gezegd dat dit nieuwe model zou beschikken over een 3D camera, maar dit wordt mogelijk uitgesteld.

2 verschillende ontwerpen

Er zijn onlangs 2 verschillende ontwerpen van de iPhone 8 naar buiten gekomen.

Een via een uitgelekte tekening en de andere is gemaakt door ontwerper Benjamin Geskin, die informatie verkreeg via een medewerker van iDropNews.

Uitgelekte tekening

De iPhone die te zien was op de uitgelekte tekening heeft een smalle schermrand, waarin de selfie camera verwerkt is.

Het heeft een 5,8 inch OLED-scherm en de touch-ID knop was bevestigd aan de achterkant.

Gedetailleerd ontwerp nieuwe iPhone

Ontwerper Benjamin Geskin heeft een ontwerp gemaakt van de iPhone 8, gebaseerd op de informatie die hij kreeg van de site iDropNeuws via een medewerker van Foxconn.

Deze medewerker vertelde dat het scherm vrijwel randloos zal zijn waardoor je een groter beeld overhoudt. Bij deze uitvoering zit de touch ID verwerkt onder het 5,8 inch OLED-scherm.

Apple zou daarnaast een bijna onzichtbare front camera onder het scherm willen plaatsen.

Echter is wel de vraag waar ze de telefoonspeaker willen laten, gezien hier bijna geen ruimte meer voor is.

Maar het is nog niet zeker of Apple ook echt voor dit design zal kiezen.

Wat op het ontwerp van Geskin ook te zien is, is dat het scherm licht gebogen is, maar minder erg dan het scherm van de Samusng Galaxy S8.

De behuizing zou van glas zijn en dat is niet zonder reden. Een glazen achterkant zou noodzakelijk zijn om de iPhone draadloos te kunnen opladen.

Wat ook opvallend is, is dat de powerknop veel groter is dan normaal en beschikt over twee ‘contactpunten’.

Waar deze precies voor dienen is nog niet duidelijk. Het blijft dus nog even spannend hoe de nieuwe iPhone er nou eigenlijk uit komt te zien en welke mogelijkheden het heeft.

Delen.

About Author

Laat een bericht achter