Abonnement

iPhone 8 abonnementen

Door de opkomst van de iPhone is de markt van de telefoons compleet veranderd. Gigantisch veel Nederlanders hebben tegenwoordig een smartphone en gebruiken deze naar hartenlust. Dat heeft ook een behoorlijk grote invloed gehad op de abonnementen voor mobiele telefoons. Voorheen volstond een abonnement met een x aantal smsjes per maand en een x aantal belminuten per maand.

Momenteel lopen de abonnementen uiteen, waarbij sommige abonnementen zelfs onbeperkt internet hebben. Hieronder vind u een overzicht van alle iPhone 8 abonnementen.


De verwachting is ook dat sommige providers binnenkort gaan komen met gratis internet in het buitenland. Dat wordt min of meer ook gestimuleerd door een beslissing van enkele belangrijke rechters.

Welke abonnementen komen er?

Naar verwachting wordt de iPhone 8 in 2017 gelanceerd. Dat betekent dat veel providers weer extra werk aan de winkel hebben. Alle (grote) providers zullen namelijk aantrekkelijke abonnementen samenstellen voor mensen die graag een iPhone 8 willen kopen.

Sommige mensen kiezen er bewust voor om een dergelijk toestel niet los te kopen. Het prijskaartje van de iPhone 8 zal naar verwachting niet mals zijn en sommige mensen kunnen dat simpelweg niet in één keer ophoesten. Wil je dat juist wel, kijk dan even op de pagina die geheel gaat over de iPhone als los toestel kopen.

Wat dat betreft is een abonnement een ideale oplossing. Het is echter nu nog niet te zeggen welke abonnementen er beschikbaar komen voor de iPhone 8.

Dat komt voornamelijk doordat de prijzen voor dit toestel nog niet bekend zijn. Zodra de prijzen bekend zijn, kunnen de providers een marktconform aanbod van abonnementen gaan maken.

Deze abonnementen zullen zich voornamelijk richten op het aspect ‘onbeperkt internet’. Steeds meer mensen gebruiken hun telefoon voor van alles en nog wat en daarbij speelt het internet logischerwijs een zeer grote rol.

Mede hierdoor kunnen we ook niks communiceren over de te verwachten abonnementsprijzen. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat de abonnementsprijzen overeen zullen komen met die van de iPhone 7, of zelfs iets hoger liggen.

Waarom is de iPhone 8 zo interessant?

De verwachting is dat de iPhone 8 voor gigantisch veel verkopen gaat zorgen. Dat is in de eerste plaats te danken aan de features die, naar alle waarschijnlijkheid, op dit toestel aanwezig zullen zijn. Het lastige van deze features is dat Apple officieel nog niks bekend heeft gemaakt over de nieuwe smartphone.

Via betrouwbare bronnen is echter vernomen dat er het één en ander gaat veranderen aan de uitstraling van de iPhone.

Dit gaan we terug zien in de vorm van een nieuwe (glazen) behuizing. Doordat de telefoon nog meer glas gaat krijgen, zal bijvoorbeeld de oude en vertrouwde home knop een andere functionaliteit gaan krijgen.

Een andere feature van de iPhone 8 is het draadloos opladen. Tegenwoordig zie je steeds meer Powerbanks en dergelijke in het straatbeeld.

De accu’s van een iPhone lopen relatief snel leeg, maar je wilt natuurlijk wel altijd bereikbaar blijven. Het draadloos opladen zou daarom voor gigantisch veel mensen een welkome oplossing zijn.

Hoe mooi zou het zijn als je gewoon je telefoon op kan laden zonder daarvoor een kabel te hoeven gebruiken? Gemak dient de mens en dat hoeven we aan Apple niet uit leggen.

Dankzij de vele features verwacht men veel van de iPhone 8. Dit gaan we ook terug zien in de abonnementen, aangezien zeer veel providers zich volledig zullen gaan richten op de nieuwe smartphone van Apple. Het is vooralsnog wachten op het moment dat Apple meer informatie gaat geven.