Aanbiedingen

iPhone 8 aanbiedingen

De smartphonemarkt wordt op dit moment ‘beheerd’ door twee zeer grote producenten: Apple en Samsung. Beide fabrikanten hebben hun eigen kenmerken en daarbij behorende voor- en nadelen. Feit is echter wel dat Apple al zeer lange tijd de smartphonemarkt in haar greep heeft. Dit komt onder andere doordat Apple de allereerste fabrikant van een smartphone was. Op deze pagina zullen we alle iPhone 8 aanbiedingen publiceren, zodra deze telefoon beschikbaar is.

Mede door de populariteit van Apple kijken zeer veel mensen uit naar de lancering van de nieuwe iPhone 8. Deze lancering staat hoogstwaarschijnlijk weer in 2017 op ons te wachten. De kans is zeer groot dat Apple in september 2017 de iPhone 8 gaat presenteren.

De iPhone 8 gaat waarschijnlijk de opvolger worden van de iPhone 7. De geleerden hebben hier echter nog hun twijfels over. Het zou namelijk ook zomaar kunnen dat de iPhone 8 de opvolger van de iPhone 7s worden.

Dat betekent indirect dat er geen iPhone 8s op de markt gaat komen. Dat is echter vooralsnog gissen, omdat Apple hier nog geen duidelijkheid over heeft gegeven.

Welke features kunnen we verwachten?

Momenteel gaan er veel geruchten rond omtrent de features van de iPhone 8. Uit betrouwbare bronnen zijn berichten doorgesijpeld dat de iPhone 8 een revolutionair product gaat worden.

Dat is in de eerste plaats te danken aan het display. De geruchten doen ons vermoeden dat de iPhone 8 de beschikking gaat krijgen over een zogeheten OLED display.

Een dergelijk display heeft kraakhelder beeld en toont ook de kleuren heel realistisch.

Andere genoemde features van de iPhone 8 zijn:

  • Een snellere processor dan de iPhone 7; de A11 processor.
  • Draadloos oplaadbaar; de geruchten gaan dat de iPhone 8 opgeladen kan worden zonder daarbij gebruik te maken van een kabel.
  • Een volledig nieuwe behuizing; de geruchten doen ons vermoeden dat de iPhone 8 een geheel nieuwe behuizing gaat krijgen. Dit betekent dat de touch-id ook hierin verwerkt wordt in plaats van dat het nu een op zichzelf staande knop is.

Welke aanbiedingen kunnen we verwachten?

De prijzen van de smartphones van Apple liggen altijd behoorlijk hoog. Op de één of andere manier weet Apple alsnog zeer veel smartphones te verkopen. Dat is in de eerste plaats te danken aan de prettige bediening van het apparaat. Anderzijds ziet de iPhone er zeer fraai en strak uit.

Doordat de iPhones redelijk aan de prijs zijn, wachten veel mensen op een interessante aanbieding.

Vooralsnog zijn de prijzen van de iPhone 8 nog niet bekend gemaakt, maar wij verwachten ook enkele aanbiedingen.

Deze aanbiedingen moet je voornamelijk zoeken in de hoek van abonnementen waarbij je de smartphone ‘gratis’ krijgt. Deze iPhone 8 abonnementen zijn hedendaags zeer uitgebreid met bijvoorbeeld onbeperkt internet.

Het is vooralsnog wachten op de definitieve aanbiedingen van de iPhone 8. Naar verwachting wordt de iPhone 8 in 2017 gepresenteerd, waardoor in de loop van 2017 de verkopen zullen starten.

We zullen dan vrij snel zien of aanbieders met spectaculaire aanbiedingen gaan komen. Zodra hij te bestellen is, zullen we hier alle aanbiedingen voor de nieuwe iPhone 8 publiceren.